Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.

DJ Produktion

Discjockeyn har under de senaste åren fått en allt större plats på de stora scenerna runt om i världen. Idag är de artister och drar stor publik.

Discjockeys ligger dessutom bakom flera av de senaste årens listettor och radiohits. För oss på Popskolan så är det därför helt naturligt och självklart att vi ska erbjuda kurser för DJ’s.

Kursen DJ Produktion (Remix) är för dig som kommit en bit med ditt spelande. Här jobbar vi i studion med att producera och arrangera ny eller befintlig musik så att du kan vidareutveckla din egen spelstil och hitta ditt karakteristiska sound. Vi använder oss av datorprogram som bl.a. Ableton Live, Logic Pro och Pro Tools.

Kombinationer

Kursen kan kombineras med en kurs inom kategori B och en kurs inom kategori C

Subventionerad undervisning gäller för:
Om du är berättigad till subventionerad undervisning skall anmälan ske via Österåker Kommuns kundvalssystem för musik av vårdnadshavare eller myndig elev.