Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.

Gitarr

Gitarrkursen inkluderar alla populära genrer. Här får du möjligheten att lära dig spela olika stilar så som rock, hårdrock, pop, blues och jazz. Vi lyssnar på elevens önskemål och hjälper till att hitta just din stil.

Elgitarr:
Elgitarrkursen inkluderar alla populära genrer. Här får du möjligheten att lära dig spela olika stilar så som rock, hårdrock, pop, blues och jazz. Vi lyssnar på elevens önskemål och hjälper till att hitta just din stil.

Du får lära dig spela populära låtar med tillhörande komp- och solotekniker. Du får lära dig ackord, plektrum- och fingerspel samt grundläggande saker som stämning av instrumentet. Kursen ger dig också kunskap om pedaler, förstärkare och hur du får ett bra gitarrljud.

Akustisk gitarr:
Fokuset i kursen är ackordspel och komp. Här kan du lära dig låtar med Ed Sheeran och First Aid Kit och andra artister som har den akustiska gitarren som sitt huvudinstrument. Kursen erbjuder även möjligheten att djupdyka i Finger Style och klassiskt gitarrspel.

Kurserna akustisk- och elgitarr erbjuder även undervisning i notläsning, musikteori och gehörslära. Musikteori kommer att inkluderas under kursens gång med anpassning till elevens utveckling och intresse. Som gitarrist har du också möjligheten att börja spela i band på popskolan. Prata med skolans lärare så hjälper vi dig att hitta rätt.

Samtliga elever på Popskolan ges möjlighet att uppträda inför publik.

Kombinationer

Kursen kan kombineras med en kurs inom kategori B och en kurs inom kategori C

Subventionerad undervisning gäller för:
Om du är berättigad till subventionerad undervisning skall anmälan ske via Österåker Kommuns kundvalssystem för musik av vårdnadshavare eller myndig elev.