Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.

Studioartist

Att sjunga live på en scen skiljer sig väldigt mycket från att sjunga i studio.

Kursen Studioartist är en gruppkurs med 100% fokus på sång i professionell studio och sker i block efter överenskommelse.

Eleven väljer enskilt ut varsin låt som man önskar göra en professionell inspelning av under ledning av musikproducent. Eleven deltar i hela studioprocessen och får utöver att arbeta med sin sång även en bra inblick i hur man arbetar med sång i inspelningssammanhang. Kursen resulterar i en professionell demo.

Studioartist är en kurs som kan läggas till för Popskolans elever som samtidigt är inskrivna på kursen Solosång. Du behöver också gå i högstadiet eller gymnasiet eller ha motsvarande ålder.

Kombinationer

Kursen skall kombineras med en kurs inom kategori A och ev en kurs inom kategori C.

Subventionerad undervisning gäller för:
Om du är berättigad till subventionerad undervisning skall anmälan ske via Österåker Kommuns kundvalssystem för musik av vårdnadshavare eller myndig elev.